Rechtswinkel Hekelingen

Indien u in Hekelingen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Hekelingen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een auto gekocht, deze is deels geruild met zijn oude auto. De auto zou geen gebreken vertonen, dit is meermaals door de verkoper gezegd. Wanneer cliënt naar huis rijdt blijken er een aantal dingen niet te kloppen. De radio deed het niet en de auto kon niet vergrendeld worden. Cliënt is teruggegaan naar de dealer en daar is geconstateerd dat het om een schade auto ging en maar een kwart van het betaalde bedrag waard is.

Actie:

De auto die door de verkoper is geleverd voldoet niet aan de eisen. Wij vorderen ontbinding van de overeenkomst. Cliënt heeft duidelijk gevraagd of de auto gebreken bezat en de verkoper heeft aangeven dat de auto zich in een prima staat bevind. Er is non conform geleverd door de verkoper.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Hekelingen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Hekelingen en omstreken.

Hekelingen is een dorp op het eiland Voorne-Putten. Het was vroeger een onderdeel van de gemeente Spijkenisse maar is nu weer een zelfstandig dorp. Vanouds is Hekelingen een dijknederzetting en is nu nog een steeds een dijkdorp.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hekelingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.