Rechtswinkel Zuidland

Indien u in Zuidland of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Zuidland. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt en partner hadden een samenlevingsovereenkomst en deze is tot een eind gekomen omstreeks juni 2011. Ze hebben een zoon en de kinderalimentatie is niet duidelijk vastgesteld. Cliënt betaalt iedere maand een vast bedrag van 125 euro aan kinderalimentatie aan de ex-partner. De ex-partner ontvangt ook de kinderbeslag en het kind gebonden budget. Ondanks deze ontvangsten vraagt de ex-partner steeds om meer geld.

Belangrijk in deze zaken is duidelijkheid omtrent de regeling die getroffen wordt. Wij zullen een juiste berekening van de kinderalimentatie maken. Eerst zullen wij daarvoor informatievergaring bij de ex-partner. Daarnaast streven wij er ook naar om de relatie tussen cliënt en ex-partner zo goed mogelijk te houden tijdens het proces.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Zuidland, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Zuidland en omstreken.

Zuidland is een dorp gelegen in de gemeente Bernisse. Het dorp is ook direct gelegen aan het recreatiegebied de Bernisse. Verder straalt het dorp veel geschiedenis en cultuur uit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Zuidland zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.