Wetswinkel Zuid-Holland

De Rechtsagent is een juristenkantoor voor iedereen die vragen heeft op juridisch gebied. De Rechtsagent ondersteunt bedrijven en particulieren.

Wij zijn geen reguliere wetswinkel. Onze dienstverlening is deskundig snel en betaalbaar. U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

U bent bij ons o.a. aan het juiste adres als het gaat om: ontslag, aandelen, huur, bezwaar, echtscheiding, contracten etc. In onze professionele wetswinkel werken verschillende deskundigen met ieder een eigen specialisme. Hierdoor beschikt onze professionele wetswinkel over een zeer ruime kennis waardoor we u op zeer veel gebieden goed kunnen adviseren en eventueel in een vervolg kunnen begeleiden. We onderscheiden ons van iedere andere juridisch advieskantoor door onze goede kwaliteit, betaalbaarheid en onze unieke extra service; het is mogelijk om bij u op locatie langs te komen voor juridisch advies.

Net zoals in de gezondheidszorg maakt ook de rechtsbedeling het onderscheid tussen eerste en tweede lijn. In de eerste lijn gaat het vooral om informatie, preventie, oriëntatie en eerste steun of hulp. De tweede lijn gaat een eind verder, meer in de richting van een behandeling ten gronde of gespecialiseerde hulp. Advocaten en notarissen vullen meestal die tweede lijn in. Deze hulp is ten opzichte van de hulp in de eerste lijn zeer prijzig te noemen. Wat de eerste lijn betreft, is het aanbod meer verscheiden. U kunt daarvoor ook de hulp inschakelen van een wetswinkel, rechtswinkel, het juridisch loket, sociale raadslieden etc. De laatsgenoemde hebben vaak een beperking in rechtsdomeinen (arbeidsrecht, sociaal recht, huur) of men koppelt diensten aan voorwaarden (lidmaatschap, status, polisbijdragen). Daarnaast missen zij vaak de nodige specialisme. Wij zorgen dat de eerstelijns juridische hulp samenkomt met de tweedelijns juridische hulp. De Rechtsagent kan u in beide stadia bijstaan en wij ontnemen de nadelen. Wij zorgen immers voor voldoende deskundigheid tegen betaalbare tarieven. Hierbij komt dat wij een unieke service hebben. Deze service houdt onder andere in dat we in elke provincie op huisbezoek kunnen komen.

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De hoofdstad is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam. Zuid-Holland is één van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. De provincie meet 3403 km² en het aantal inwoners is 3.560.205 (30 september 2012), waarmee Zuid-Holland de bevolking rijkste provincie van Nederland is. De bevolking van Zuid-Holland bestond in 1514 uit ongeveer 200.000 inwoners dat door de eeuwen heen is gegroeid tot het huidige bevolkingsaantal van bijna 3,5 miljoen. Zuid-Holland grenst in het westen aan de Noordzee, in het noorden aan de provincie Noord-Holland, in het oosten aan Utrecht en Gelderland, in het zuidoosten aan Noord-Brabant en in het zuiden aan Zeeland. Zuid-Holland is, afgezien van de duinen aan de Noordzeekust, zo goed als vlak en bestaat grotendeels uit polderland. Het zuidwesten van de provincie maakt deel uit van de Rijn-Maasdelta. Het westen en midden van Zuid-Holland is voor een groot deel verstedelijkt en behoort tot de Randstad, een stedelijk gebied in West-Nederland. Het oostelijk deel van Zuid-Holland behoort, vanwege het open landschap, tot het Groene Hart. In het zuiden bevinden zich de Zuid-Hollandse Eilanden die grotendeels landelijk en open zijn.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Zuid-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Zuid-Holland komen we onder andere langs in de plaatsen: Spijkenisse,
Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Poortugaal, Rhoon, Rockanje, Simonshaven, Zuidland, Zwartewaal, Rotterdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den Ijssel, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen, Zoetermeer,

Een Rechtsagent werkzaam in de bovenstaande en onderstaande plaatsen, is een universitair opgeleid jurist, die zorgvuldig is geselecteerd met relevante werkzaamheden op verschillenden rechtsgebieden, zoals: arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht, incassorecht, overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht etc. Deze rechtsgebieden zijn verder te onderdelen in de problematieken die daarin spelen, zoals: ontslag, verhalen salaris ontbinding huurovereenkomst, opzeggen huurovereenkomst, verhalen schade, ontbinding V.O.F., verhalen lening, opstellen bezwaarschrift, opstellen beroepschrift, toetsing overeenkomsten, opstellen overeenkomsten, vernietigen van overeenkomsten, opzeggen van overeenkomsten, opstellen echtscheidingsconvenant, opstellen ouderschapsplan, echtscheiding, alimentatie bepalen, verhalen van vorderingen en nog veel meer. Bij al van deze problematieken kan De Rechtsagent een goed rol van betekenis vervullen.

Den Haag, Alphen aan den Rijn, Bleiswijk, Delft, Kijkduin, Leiden, Leidschendam, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, 's Gravendeel, Oud-Alblas, Alblasserdam, Maasdam, Puttershoek, Strijen of Zwijndrecht, Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Waddinxveen, Reeuwijk, Boskoop, Oudewater, Haastrecht, Stolwijk, Gouderak of Driebruggen.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

Wilt u direct juridisch advies of een afspraak met een deskundige jurist die u op verschillende rechtstakken in de eerste lijn en in de tweede lijn kan bijstaan, dan kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 0900 4000 000.