Rechtswinkel Den Haag

Indien u in Den Haag of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Den Haag is het Washington van Nederland en staat onder andere bekend om het binnenhof, de Tweede Kamer, de regering en het koningshuis. Den Haag is de derde stad van Nederland qua inwonersaantallen en is een belangrijke speler in de internationale strafrechtrechtspraak, door het hebben van tribunalen in de stad.
Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Den Haag zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Den Haag. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte is werkzaam als onderwijs-assistent bij de onderwijsstichting. Ze wordt constant op andere locaties ingezet, dit gebeurt niet bij de andere assistenten. De directeur is niet tevreden over haar werkzaamheden en wil haar weg hebben. Ze krijgt een vaststellingsovereenkomst aangeboden. Cliënte heeft het gevoel zwaar ongelijk behandeld te worden en schakelt onze hulp in.

Actie:

Wij informeren door middel van een strakke brief de stichting met mededeling van de ongelijke behandeling. In overleg met cliënt bespreken wij de mogelijkheden, cliënte wil graag vertrekken na de ongelijke behandeling. Wij bespreken de vaststellingsovereenkomst en doen een voorstel bij de w

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Den Haag, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

erkgever.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Den Haag en omstreken.

Den Haag is het Washington van Nederland en staat onder andere bekend om het binnenhof, de tweede kamer, de regering en het koningshuis. Den Haag is de derde stad van Nederland qua inwonersaantallen en is een belangrijke speler in de internationale strafrechtrechtspraak, door het hebben van tribunalen in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Den Haag zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.