Rechtswinkel Voorburg

Indien u in voorburg of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Voorburg. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt heeft voor de vakantie een nieuwe camper gekocht. Voor de camper heeft hij geen garantie, deze zag er namelijk uitstekend uit. Nu blijkt de camper wel een aantal gebreken te hebben. Cliënt heeft verkoper aansprakelijk gesteld en deze wilt dat client de helft van de reparatiekosten zelf betaald. Weer een tijd verder ontdekt cliënt nog veel meer gebreken. Wanneer hij de verkoper hierover bericht krijgt hij geen reactie meer. Cliënt heeft veel geld betaald aan reparatiekosten voor de camper en wil deze terugkrijgen.

Actie:

Wij stellen de koper aansprakelijk ten aanzien van de reparatiekosten. De camper is niet in de staat die je mag verwachten bij de koop. De verkoper dient alle kosten te vergoeden. Wanneer er geen reactie komt van de verkoper kan er in overleg met cliënt een procedure bij de rechter worden gestart.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Voorburg, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Voorburg en omstreken.

Voorburg is een plaats met ongeveer 40.000 inwoners gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Er zijn meerdere bezienswaardigheden in de stad te vinden, waaronder het Huygensmuseum, Martinuskerk en het stadsmuseum. In het Historisch Centrum kan er gezellig worden gewinkeld in het cultuur - en historie rijke winkelcentrum.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeneen in Voorburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.