Rechtswinkel Leidschendam

Indien u in Leidschendam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Leidschendam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt en toenmalige partner zijn een aantal jaar geleden gescheiden. De partneralimentatie is hierna gelijk bepaald. Cliënt is gestopt met werken en gaat met pensioen, zijn inkomen is nu dan ook een stuk minder. Client wil dat de alimentatie opnieuw wordt berekend.

Actie:

Het pensioen van cliënt gaat officieel pas in het nieuwe jaar in werking, dus hier kunnen we nu nog niet naar kijken. Zijn ex-partner heeft wel meer inkomen dan voorheen dus op basis daarvan kunnen we een nieuwe berekening maken. In het nieuwe jaar zal dan weer een berekening plaatsvinden rekening houdend met het pensioen van cliënt.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Leidschendam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Leidschendam en omstreken.

Leidschendam is een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het dorp is kenmerkend door haar sluisjes en de vestiging van het Libanon-Tribunaal in het oude AIVD hoofdkantoor. Er ook een golfbaan te vinden en verschillende sportvereningen waaronder een zwem - en surfvereninging.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leidschendam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.