Rechtswinkel Kijkduin

Indien u in Kijkduin of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Kijkduin. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Client heeft samen met zijn ex-partner een huis. Het staat op dit moment te koop aangeboden maar ex wil dit graag stoppen, ze wil er namelijk gaan wonen met haar nieuwe vriend. De voorwaarden die ze stelt zijn in de ogen van cliënt niet redelijk. Hij moet er binnen een maand uit en de combiketel moet worden vervangen, terwijl dit reeds is gebeurd. Ook heeft ex-partner nog een schuld bij cliënt ten behoeve van de hypotheek die hij betaald heeft.

Actie:

Client is het niet eens met de gestelde voorwaarden en schakelt onze hulp in. Als eerste wordt de achterstand van de hypotheek gevorderd bij de ex-partner. De voorwaarden van ex-partner ten aanzien van het huis dienen te worden aangepast, zo niet dan kan er gedreigd worden met een gerechtelijke aanvraag tot het verkrijgen van toestemming voor de verkoop van het huis.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina van de rechtswinkel Kijkduin, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Kijkduin en omstreken.

Kijkduin is het kleine badplaatsje in de gemeente Den Haag en ligt in de duinen aan het strand. Er is een boulevard met meerdere winkeltjes en de horeca is te vinden aan het strand. Er zijn zelfs twee hotels te vinden in het dorp voor bezoekers die aan het strand willen liggen of het Helems Gewelf willen bekijken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Kijkduin zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.