Rechtswinkel Leiderdorp

Indien u in Leiderdorp of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Leiderdorp. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is schoonmaakster. Ze heeft al een tijd last van haar rug en daar wordt rekening mee gehouden door haar werkgever. Het bedrijf wordt overgenomen en ze krijgt te maken met een nieuwe werkgever. Vervolgens krijgt ze een andere werkplek en deze is eigenlijk te zwaar voor haar rug. Ze heeft dit aangegeven maar er word niet op gereageerd. Cliënte heeft zich vervolgens ziekgemeld, de arbo is langs geweest en heeft geoordeeld dat cliënte lichter werk moest gaan verrichten. Haar werkgever heeft cliënte uitgenodigd voor een gesprek maar cliënte kan steeds niet aanwezig zijn. Ze heeft het gevoel dat haar baas haar weg wil hebben. Er is de laatste weken geen contact geweest met haar werkgever.

Actie:

Wij zullen contact leggen met de werkgever. Wij zullen navraag doen hoe situatie in elkaar zit en een afspraak maken voor cliënte. Wanneer cliënte het wenst zullen wij haar vergezellen bij het gesprek.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Leiderdorp, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Leiderdorp en omstreken.

Leiderdorp is vrijwel vastgegroeid aan Leiden, maar beide gemeenten worden gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. De gemeente grenst aan het Groene Hart en nabij Leiderdorp begint de tunnel onder het Groene Hart voor de HSL-Zuid. De snelweg A4 sneed Leiderdorp lange tijd in twee delen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leiderdorp zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.