Rechtswinkel Leiden

Indien u in Leiden of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Leiden. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt werkt bijna tien jaar bij zijn werkgever. Op een bepaalde dag wordt cliënt onwel en wordt door een ziekenwagen weggebracht, zijn werkgever was hierbij. Eenmaal uit het ziekenhuis mocht hij niet gelijk werken. Toen hij na een korte periode weer ging werken gebeurde hetzelfde, hij belande wederom in het ziekenhuis. Wanneer hij weer wil gaan werken hoort hij van zijn werkgever dat hij al ontslagen is, cliënt heeft nooit een brief gehad hierover. Cliënt heeft ook geen loon ontvangen de afgelopen maanden.

Actie:

Het ontslag van cliënt is vernietigbaar, het is niet conform de wettelijke regelgeving. Er is geen dringende reden voor ontslag en cliënt zat op dat moment nog in de ziektewet. Wij vorderen van werkgever het loon plus de wettelijke verhoging dat niet is betaald de afgelopen zomermaanden. Daarnaast moet de werkgever een Arboarts inschakelen en diens aanbevelingen opvolgen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Leiden, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Leiden en omstreken.

Leiden ook wel de sleutelstad genoemd, heeft één van de oudste Universiteiten van Nederland. Het is een stad met een zeer rijke geschiedenis en heeft een bijzonder mooie binnenstad met hofjes, grachten en monumentale bouwwerken. Het is zelfs de derde monumenten stad van Nederland en heeft op Amsterdam na het meeste water binnen haar porten stromen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leiden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.