Rechtswinkel Oegstgeest

Indien u in Oegstgeest of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oegstgeest. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is vier jaar in dienst als leerling installateur bij een bedrijf. Hij zou bij deze functie goed worden geholpen door ervaren collega’s, dit is echter niet gebeurd. Cliënt moest vervolgens een examen afleggen dat hij niet heeft doorstaan. Cliënt gaat bij het bedrijf daardoor nu andere werkzaamheden verrichten. Cliënt kiest voor de schilderwerkzaamheden en zijn collega’s zijn na een aantal maanden vol lof over zijn functionering. Het bedrijf wordt voor een groot deel overgenomen en cliënt moet waarschijnlijk weg.

Actie:

Cliënt heeft aangegeven mee te werken aan zijn ontslag. Wij zullen de voorwaarden van cliënt bij de werkgever neerleggen. Cliënt heeft recht op een transitievergoeding, de vrijstelling van werk en het verval van het concurrentiebeding. De juridische kosten worden op de werkgever verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oegstgeest, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oegstgeest en omstreken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oegstgeest zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.