Rechtswinkel Voorschoten

Indien u in Voorschoten of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Voorschoten. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is op non-actief gezet door haar werkgever. De reden hiervoor ligt in het feit dat ze geen gebruik wilt maken van een smartphone tijdens het werk. Cliënte geeft aan dat dit niet geheel waar is aangezien zij wel een smartphone wil gebruiken, alleen niet zelf het abonnement wil afsluiten.

Actie:

Wij gaan samen met cliënte op zoek naar de beste oplossing. Cliënte wil graag weer aan het werk en wij schrijven de werkgever aan met deze mededeling. De loonstop dient worden ingetrokken en het loon moet met terugwerkende kracht worden uitbetaald. Cliënte heeft zich gewoon beschikbaar gesteld voor haar werk maar werkgever heeft haar vervolgens niet opgeroepen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Voorschoten, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Voorschoten en omstreken.

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn. De gemeente Voorschoten heeft een groen karakter door het duivenvoordecorridor. Het dorp kent ook meerdere sport - en muziekvereningen en mooie middeleeuwse landgoederen, waaronder het Landgoed 'Ter Wadding' en het 'Vredehof'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Voorschoten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.