Rechtswinkel Maasdam

Indien u in Maasdam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rotterdam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

U bent op de pagina: rechtswinkel Maasdam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een overeenkomst gesloten met de wederpartij om zowel boven als beneden kozijnen te plaatsen. De eerste dag heeft cliënt het grootste deel van de factuur betaald en er deden zich verder geen problemen voor bij de plaatsing van de kozijnen. Op dag twee ging alles een stuk minder naar wens. Sommige plekken waren beschadigd en niet alles kon worden gedaan die dag waardoor cliënt met een open plek zat terwijl het winter was. Sommige beschadigingen moesten zelfs door een specialist worden gerepareerd omdat wederpartij dit niet zelf kon. Wederpartij zou de week erna nog komen om het werk af te maken, hij is echter niet komen opdagen. Cliënt heeft hem meerdere malen bericht om hem de kans te geven om het werk af te maken. Hij krijgt vervolgens een verzoek om het overige deel van de factuur te betalen.

Actie:

Wij vorderen de ontbinding van de overeenkomst. Cliënt heeft de wederpartij al in gebreke gesteld, meerdere malen is de kans aangeboden om het werk af te ronden en dit is niet gebeurd. Wederpartij heeft niet conform de overeenkomst werk verricht.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Maasdam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Maasdam en omstreken.

Maasdam is een dorp gelegen op het eiland de Hoeksche Waard in de gemeente Binnenmaas. Het dorp kent twee windmolens: de korenmolen De Hoop en de poldermolen St. Anthonymolen. HIn het midden van Maasdam ligt één van de twee kommen van de Binnenbedijkte Maas. Er zijn ook diverse sportverenigingen in het dorp te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Maasdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.