Rechtswinkel Papendrecht

Indien u in Papendrecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Papendrecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is vijf jaar in dienst van een bedrijf. Hij is normaal alleen schoonmaker maar hij heeft extra werkzaamheden gekregen van vier uur per week. De uren zijn niet in zijn contract opgenomen en worden ook niet iedere maand uitbetaald. De extra werkzaamheden bevallen cliënt ook niet en hij geeft aan te willen stoppen met het extra werk. Zijn werkgever geeft aan dat cliënt misbruik heeft gemaakt van zijn extra uren. Hij zou minder uur aan zijn normale werk hebben besteed en zou zich teveel met privézaken hebben bemoeid tijdens het werk. Zijn werkgever heeft in zijn ogen meer loon betaald dan waar cliënt voor heeft gewerkt, hij verrekent nu deze vorderingen met zijn loon. De vrouw van cliënt werkt bij hetzelfde bedrijf en bij haar is een gelijk probleem.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan met de eis het geld dat is verrekend terug te betalen. Daarnaast zijn de aantijgingen over het functioneren van cliënten onjuist en dit moet stoppen. Cliënten zijn bereid om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan wanneer aan de juiste eisen door de werkgever wordt voldaan. Wij zullen cliënten ondersteunen bij de onderhandelingen over dit voorstel.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Papendrecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Papendrecht en omstreken.

Papendrecht is van nature een dijkdorp en is een van de zogenaamde Drechtsteden. In 2007 is het geheel vernieuwde winkelcentrum "de Meent" geopend. Het is ook rijk aan water en natuur. Op het gebied van cultuur is genoeg te doen waaronder het museum Stichting Dorpsbehoud en theater De Willem. Ook is er veel sport te vinden, waaronder een binnen- en buitenzwembad en diverse sportverenigingen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Papendrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.