Rechtswinkel Oud-Alblas

Indien u in Oud-Alblas of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Oud-Alblas. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is afgelopen jaar een relatie aangegaan met een vrouw. Hij heeft in die periode meerdere malen geld aan haar geleend. Het is niet papier gezet maar zijn partner wist dat het ging om geleend geld. De relatie is inmiddels gestrand en cliënt wil zijn geld terug. Zijn ex-partner hoeft niet het gehele bedrag terug te betalen maar wel een deel, het hoeft ook niet direct maar er dient wel een erkenning van het bedrag te komen.

Actie:

Wij schrijven de ex-partner van cliënt aan met de eis om een vaststellingsovereenkomst te ondertekenen, waarbij bedrag x in x termijnen dient te worden terugbetaald. Wanneer zij dit nalaat zal er worden overwogen om eventueel een gerechtelijke procedure te starten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Oud-Alblas, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Oud-alblas en omstreken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oud-Albas zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.