Rechtswinkel Sliedrecht

Indien u in Sliedrecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Sliedrecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een geschil met een buurtbewoner die twee huizen naast hem woont. In het koopcontract is het recht van overpad vastgelegd. De buurtbewoner wil het pad zeven meter verleggen, cliënt moet hierdoor veertien meter extra lopen naar zijn huis.

Actie:

Client schakelt onze hulp in. Wij zullen onderzoek doen in hoeverre de buurtbewoner het recht van overpad mag verzetten in zulke situaties. Na het onderzoek zullen wij in overleg met cliënt de volgende stap bespreken, dit zal hoogstwaarschijnlijk een strakke brief naar de buurtbewoner zijn.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Sliedrecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Sliedrecht en omstreken.

Sliedrecht staat vooral bekend om haar baggerbedrijven die van oorsprong uit de stad komen.
Er zijn ook twee musea te vinden in de stad: Het Nationaal Baggermuseum en het Sliedrechtsmuseum. Een woonboulevard en diverse sport- en recreatie mogelijkheden behoren ook tot het aanbod van de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sliedrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.