Rechtswinkel Dordrecht

Indien u in Dordrecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Dordrecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt inmiddels tien jaar bij een bedrijf. Anderhalf jaar geleden kreeg hij de taak om een vrouwelijke collega te trainen voor een bepaalde functie. De twee zijn naar elkaar toe gegroeid en er ontstaat een relatie. De vrouw is wel veel jonger dan cliënt. Wanneer de werkgever dit hoort van de ouders van de vriendin van cliënt wil hij cliënt op staande voet ontslaan. Uiteindelijk overhandigt hij cliënt een vaststellingsovereenkomst.

Actie:

Cliënt is het niet eens met zijn ontslag maar wil wel akkoord gaan met de vaststellingsovereenkomst onder de juiste voorwaarden. Cliënt heeft tijdens het werk geen misbruik gemaakt van zijn functie en er is geen gegronde reden voor een ontslag. Wij zullen namens cliënt een tegenvoorstel. Deze bevat onder andere de transitievergoeding.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Dordrecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Dordrecht en omstreken.

Dordrecht heeft een bijzonder mooie binnenstad die veel te bieden heeft op het gebied van cultuur. Er zijn verscheidende musea en bijzondere bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Grote Kerk. De economie van de stad bestaat vooral uit de scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Dordrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.