Juridisch Bureau

Bij een juridisch loket kunt u terecht met al uw vragen op juridisch gebied. Zoals bij een juridisch loket kunt u bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies. Het eerste consult/advies kan plaatsvinden d.m.v. video(bellen) en zo nodig komen wij bij u op locatie. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips. Daarnaast geven wij ook daadwerkelijke juridische ondersteuning in de vorm van: het behartigen van uw belangen, bemiddelen, onderhandelen, procederen etc.

Particulieren en Bedrijven

De Rechtsagent richt zich op particulieren die geen recht hebben op een advocaat van onvermogen en bedrijven.

De Rechtsagent is zowel betrouwbaar, deskundig als betaalbaar. Bij de Rechtsagent werken verschillende deskundige juristen met elk een eigen specialisme. Hierdoor zijn we in staat om u altijd van passende juridische ondersteuning te voorzien.

Wij hebben juristen met kennis van het: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractrecht, bouwrecht, kooprecht, huurrecht, personen- en familierecht, incassorecht , handelsnaam- en merkenrecht, omgevingsrecht etc. Op deze rechtsgebieden geven wij uiteenlopende rechtshulp.

Dus u kunt bij ons terecht indien u op zoek bent naar een juridisch bureau (loket) in:

Zuid-Holland in onder andere de plaatsen: Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda en meer De bovenstaande plaatsen in Zuid-Holland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Noord Holland in onder andere de plaatsen: Haarlem, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam, Castricum en meer De genoemde plaatsen in Noord-Holland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Utrecht in onder andere de plaatsen: Hilversum, Zeist, Abcoude, Amersfoort, Nieuwegein Woerden en meer De bovenstaande plaatsen in Utrecht zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Flevoland. Hier komen we onder andere langs in de plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk of Zeewolde.

Brabant in onder andere de plaatsen: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Veldhoven, Breda, Tilburg en meer De genoemde plaatsen in Brabant zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Overijssel in onder andere de plaatsen: Hengelo, Deventer, Enschede, Zwolle, Doetinchem Almelo en meer De genoemde plaatsen in Overijssel zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

Gelderland in onder andere de plaatsen: Ede, Arnhem, Apeldoorn, Aalten, Wageningen en meer De bovenstaande plaatsen in Gelderland zijn dus niet de enige plaatsen waar wij werken. De Rechtsagent komt immers desgewenst aan huis en bedrijf in heel Nederland.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook altijd ons contactformulier invullen.