Juridisch Bureau Zuid-Holland

Bij een juridisch loket kunt u terecht met al uw vragen op juridisch gebied. Zoals bij een juridisch loket kunt u bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies. Naast een goede service bieden wij in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijk aanpak waarbij we bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips. Gaat u liever niet naar een juridisch loket, maar wilt u wel goed en duidelijk juridisch advies, dan kunt u terecht bij de Rechtsagent.

De Rechtsagent richt zich juist op particulieren die geen recht hebben op een advocaat van onvermogen en bedrijven. In de praktijk is merkbaar dat vooral de particulieren die recht hebben op een advocaat van onvermogen zich tot het juridisch loket richten. Deze mensen ontvangen ook een korting op de vervolgondersteuning en worden vanuit een loket doorverwezen naar een advocaat die bereid is om op toevoegingsbasis te werken.

De Rechtsagent is zowel betrouwbaar, deskundig als betaalbaar. Bij de Rechtsagent werken verschillende deskundige juristen met elk een eigen specialisme. Hierdoor zijn we in staat om u altijd van een passend juridische ondersteuning te voorzien, welke wij u graag aan huis geven binnen de provincie Zuid-Holland.

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De hoofdstad is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam. Zuid-Holland is één van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. De provincie meet 3403 km² en het aantal inwoners is 3.560.205 (30 september 2012), waarmee Zuid-Holland de bevolking rijkste provincie van Nederland is. De bevolking van Zuid-Holland bestond in 1514 uit ongeveer 200.000 inwoners dat door de eeuwen heen is gegroeid tot het huidige bevolkingsaantal van bijna 3,5 miljoen. Zuid-Holland grenst in het westen aan de Noordzee, in het noorden aan de provincie Noord-Holland, in het oosten aan Utrecht en Gelderland, in het zuidoosten aan Noord-Brabant en in het zuiden aan Zeeland. Zuid-Holland is, afgezien van de duinen aan de Noordzeekust, zo goed als vlak en bestaat grotendeels uit polderland. Het zuidwesten van de provincie maakt deel uit van de Rijn-Maasdelta. Het westen en midden van Zuid-Holland is voor een groot deel verstedelijkt en behoort tot de Randstad, een stedelijk gebied in West-Nederland. Het oostelijk deel van Zuid-Holland behoort, vanwege het openlandschap, tot het Groene Hart. In het zuiden bevinden zich de Zuid-Hollandse Eilanden die grotendeels landelijk en open zijn.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Zuid-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Zuid-Holland komen we onder andere langs in de plaatsen: Spijkenisse, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Poortugaal, Rhoon, Rockanje, Simonshaven, Zuidland, Zwartewaal, Rotterdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den Ijssel, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen, Zoetermeer,Den Haag, Alphen aan den Rijn, Bleiswijk,

De Rechtsagent is een goed en betaalbaar alternatief voor een advocaat. Vooral wanneer u geen recht heeft op een toevoeging is het vaak raadzaam om in de plaats van een advocaat de Rechtsagent in te schakelen. De Rechtsagent is al vele jaren actief in bovenstaande en onderstaande plaatsen in de provincie Zuid-Holland. De Rechtsagent hoopt nog vele jaren in genoemde plaatsen voor redelijke tarieven deskundige juridische hulp te kunnen geven.

Delft, Kijkduin, Leiden, Leidschendam, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen,Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, 's Gravendeel, Oud-Alblas, Alblasserdam, Maasdam, Puttershoek, Strijen of Zwijndrecht, Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Waddinxveen, Reeuwijk, Boskoop, Oudewater, Haastrecht, Stolwijk, Gouderak of Driebruggen.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

Wij hebben juristen met kennis van het ambtenarenrecht en experts op het gebied van de algemene wet bestuursrecht, ruimtelijk recht (ruimtelijke ordening) en andere bestuursrechtelijke terreinen. Wij bieden hulp bij onterecht genomen beslissingen door de overheid en gemeente. Hierbij treffen wij schikkingen en voeren wij bezwaar- en beroepschriftprocedure. Dit is zomaar een greep uit onze juridische expertise en hulp op het bestuursrechtelijke gebied. Op het privaatrechtelijke terrein werken wij voor zowel particulieren als het bedrijfsleven op een breed scala aan rechtsgebieden zoals het: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractrecht, bouwrecht, huurrecht, personen- en familierecht, incassorecht , intellectuele eigendomsrecht etc. Op deze rechtsgebieden kunnen wij onderhandelen, bemiddelen, adviseren en/of procederen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook altijd ons contactformulier invullen.