Juridisch Bureau Noord-Holland

Bij een juridisch loket kunt u terecht met al uw vragen op juridisch gebied. Zoals bij een juridisch loket kunt u bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies. Naast een goede service bieden wij in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijk aanpak waarbij we bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips. Gaat u liever niet naar een juridisch loket, maar wilt u wel goed en duidelijk juridisch advies, dan kunt u terecht bij de Rechtsagent.

Wij hebben juristen met kennis van het ambtenarenrecht en experts op het gebied van de algemene wet bestuursrecht, ruimtelijk recht (ruimtelijke ordening) en andere bestuursrechtelijke terreinen. Wij bieden hulp bij onterecht genomen beslissingen door de overheid en gemeente. Hierbij treffen wij schikkingen en voeren wij bezwaar- en beroepschriftprocedure. Dit is zomaar een greep uit onze juridische expertise en hulp op het bestuursrechtelijke gebied. Op het privaatrechtelijke terrein werken wij voor zowel particulieren als het bedrijfsleven op een breed scala aan rechtsgebieden zoals het: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractrecht, bouwrecht, huurrecht, personen- en familierecht, incassorecht , intellectuele eigendomsrecht etc. Op deze rechtsgebieden kunnen wij onderhandelen, bemiddelen, adviseren en/of procederen voor u in heel Nederland, dus ook in Noord-Holland.

Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De provincie telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012). De provinciehoofdstad is Haarlem, de grootste stad is Amsterdam. In Noord-Holland worden verschillende dialecten gesproken. Landelijk geniet het Amsterdams de meeste bekendheid, dat behalve in Amsterdam ook in steden als Alkmaar, Purmerend en Hoorn veel is te horen, omdat hier veel Amsterdammers wonen. De meest typische dialecten vindt men op het platteland. Hoe noordelijker men komt, hoe meer het lokale dialect van de standaardtaal afwijkt; vooral het Tessels en het Wierings hebben een heel eigen karakter.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Noord-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Noord-Holland komen we onder andere langs in de plaatsen: Amsterdam, Alkmaar, Aalsmeer, Amstelveen, Andijk, Anna Paulowna, Beemster, Bennebroek, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam - Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Harenkarspel, Heemskerk ,Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Huizen,

Een Rechtsagent werkzaam in de bovenstaande en onderstaande plaatsen, is een universitair opgeleid jurist, die zorgvuldig is geselecteerd met relevante werkzaamheden op verschillenden rechtsgebieden, zoals: arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht, incassorecht, overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht etc. Deze rechtsgebieden zijn verder te onderdelen in de problematieken die daarin spelen, zoals: ontslag, verhalen salaris ontbinding huurovereenkomst, opzeggen huurovereenkomst, verhalen schade, ontbinding V.O.F., verhalen lening, opstellen bezwaarschrift, opstellen beroepschrift, toetsing overeenkomsten, opstellen overeenkomsten, vernietigen van overeenkomsten, opzeggen van overeenkomsten, opstellen echtscheidingsconvenant, opstellen ouderschapsplan, echtscheiding, alimentatie bepalen, verhalen van vorderingen en nog veel meer. Bij al van deze problematieken kan De Rechtsagent een goed rol van betekenis vervullen.

Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Muiden, Hilversum, Naarden, Hoorn, Koggenland, Obdam, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Schermer, Stede Broec, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Venhuizen, Waterland, Weesp, Wervershoof, Wester-Koggenland, Wieringen, Wieringermeer, Wijdemeren, Wognum, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort, Zeevang of Zijpe.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

De Rechtsagent richt zich juist op particulieren die geen recht hebben op een advocaat van onvermogen en bedrijven. In de praktijk is merkbaar dat vooral de particulieren die recht hebben op een advocaat van onvermogen zich tot het juridisch loket richten. Deze mensen ontvangen ook een korting op de vervolgondersteuning en worden vanuit een loket doorverwezen naar een advocaat die bereid is om op toevoegingsbasis te werken.

De Rechtsagent is zowel betrouwbaar, deskundig als betaalbaar. Bij de Rechtsagent werken verschillende deskundige juristen met elk een eigen specialisme. Hierdoor zijn we in staat om u altijd van een passend juridische ondersteuning te voorzien.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook altijd ons contactformulier invullen.