Rechtsbijstand


Doelgroep

Met rechtsbijstand bedoelen wij niet de bijstand door een rechtsbijstandverzekering of de bijstand door een advocaat van onvermogen. De Rechtsagent is er meer specifiek voor particulieren en bedrijven die geen verzekering hebben, althans, dat het voorval niet gedekt wordt en voor particulieren en bedrijven die geen recht hebben op een advocaat van onvermogen. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat u bij een inkomen boven een bepaalde grens altijd de hoofdprijs dient te betalen.

De Rechtsagenten


De Rechtsagent bestaat uit ervaren juristen die u op verschillende rechtsgebieden uitstekende rechtsbijstand kunnen bieden.

Een jurist wordt bij De Rechtsagent een Rechtsagent genoemd. Dit is een ervaren universitair opgeleide jurist met specifieke ervaring. U mag van een jurist verwachten dat die snel en deskundig handelt, zodat uw problematiek goed en adequaat kan worden opgelost. De Rechtsagent voorziet hierin.
.
Voor welke Rechtsbijstand kunt u bij ons terecht.

  • Bijstand aan particulieren bij geschillen inzake: Werk en Ontslag, Buren, Huur en Verhuur, Koop en Verkoop, Bouw en Aanneming, Scheiding, Omgang en Alimentatie, Schade en Aansprakelijkheid, Omgevingsvergunning, Rijbewijs en VVE.
  • Bijstand aan bedrijven bij geschillen inzake: Arbeidsrecht, Huurrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht, Overeenkomstenrecht, Bestuursrecht, Incassorecht en Intellectuele Eigendomsrecht


Wat is onze werkwijze

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem kosteloos en vrijblijvend telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Eerste consult/Advies

Indien door ons rechtsbijstand verleent kan worden, dan zullen wij u benaderen voor het maken van een afspraak. De tarieven staan op de website en worden u ook in dit gesprek medegedeeld. Soms kom je weleens tegen: gratis advies of gratis intake. Het consult gaat bij ons verder dan kortstondig bekijken wat we kunnen doen. Dit hebben wij min of meer al bij de kosteloze beoordeling gedaan. Dit is een verdergaand inhoudelijk gesprek, waarbij zo nodig de stukken worden doorgenomen.

Een ervaren jurist zal tijdens het gesprek uw rechtspositie zoveel mogelijk bepalen, u uitleggen wat u het beste kunt doen en u vertellen hoe onze vervolgondersteuning eruit kan zien.

Vervolgondersteuning door onze juristen

In het gesprek mag u desgewenst aangeven dat u van onze vervolghulp gebruik wenst te maken. Voorts bespreken wij uitgebreid onze voorwaarden en u wordt uitgenodigd om onze voorwaarden voor onze vervolghulp te aanvaarden. Na aanvaarding kunnen onze juristen u bijstaan door: uw wederpartij aan te schrijven, uw wederpartij te dagvaarden, bezwaar aan te tekenen, in verweer te gaan, bemiddelen en/of onderhandelen etc.


Waar


Wij werken landelijkf. U kunt ons derhalve inschakelen indien u op zoek bent naar rechtsbijstand in:

Zuid-Holland in o.a. de plaatsen: Rotterdam Alphen aan den Rijn, Den Haag, Vlaardingen, Delft, Gouda en meer

Noord Holland in onder andere de plaatsen: Haarlem, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam, Castricum en meer

Utrecht in onder andere de plaatsen: Hilversum, Zeist, Abcoude, Amersfoort, Nieuwegein Woerden en meer

Brabant in onder andere de plaatsen: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Oss, Breda, Tilburg en meer

Flevoland in de plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk of Zeewolde.

Overijssel in onder andere de plaatsen: Hengelo, Deventer, Enschede, Zwolle, Doetinchem Almelo en meer

Gelderland in onder andere de plaatsen: Ede, Arnhem, Apeldoorn, Aalten, Wageningen en meer

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

Start

U mag ons direct vrijblijvend bellen of schrijf een bericht op de website.