Rechtsbijstand Zuid-Holland

Heeft u door een onverwachte situatie in uw leven behoefte aan rechtsbijstand? U bent dan bij de Rechtsagent aan het juiste adres.

Onze rechtsbijstand wordt verzorgd door deskundige en ervaren juristen. Zij weken voor zowel particulieren als bedrijven op verschillende rechtsgebieden zoals het: personen- en familierecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, overeenkomstenrecht intellectuele eigendomsrecht, incassorecht ondernemingsrecht en bestuursrecht.

Met Rechtsbijstand bedoelen wij niet de bijstand door een rechtsbijstandverzekering of de bijstand van een advocaat van onvermogen. De Rechtsagent is er meer specifiek voor de mensen die geen verzekering hebben, althans dat het voorval niet gedekt wordt en die geen recht hebben op een advocaat van onvermogen. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat u bij een inkomen boven een bepaalde grens altijd de hoofdprijs dient te betalen.

Speciaal aan onze dienstverlening is dat wij van voor een eerste consult bij u op locatie komen. We kunnen ter plaatse de situatie inschatten en u juridische of praktische tips geven. Daarnaast geeft dit u de mogelijkheid om in uw eigen omgeving de doch wel vaak moeilijke problematieken te bespreken

Wij komen overigens in heel Nederland aan huis of bedrijf. U kunt ons derhalve inschakelen indien u op zoek bent naar rechtsbijstand in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De hoofdstad is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam. Zuid-Holland is één van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. De provincie meet 3403 km² en het aantal inwoners is 3.560.205 (30 september 2012), waarmee Zuid-Holland de bevolking rijkste provincie van Nederland is. De bevolking van Zuid-Holland bestond in 1514 uit ongeveer 200.000 inwoners dat door de eeuwen heen is gegroeid tot het huidige bevolkingsaantal van bijna 3,5 miljoen. Zuid-Holland grenst in het westen aan de Noordzee, in het noorden aan de provincie Noord-Holland, in het oosten aan Utrecht en Gelderland, in het zuidoosten aan Noord-Brabant en in het zuiden aan Zeeland. Zuid-Holland is, afgezien van de duinen aan de Noordzeekust, zo goed als vlak en bestaat grotendeels uit polderland. Het zuidwesten van de provincie maakt deel uit van de Rijn-Maasdelta. Het westen en midden van Zuid-Holland is voor een groot deel verstedelijkt en behoort tot de Randstad, een stedelijk gebied in West-Nederland. Het oostelijk deel van Zuid-Holland behoort, vanwege het openlandschap, tot het Groene Hart. In het zuiden bevinden zich de Zuid-Hollandse Eilanden die grotendeels landelijk en open zijn.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Zuid-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.

Wij verlenen landelijke juridische hulp alsmede dus in Zuid-Holland, We komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken.In Zuid-Holland komen we onder andere langs in de plaatsen: Spijkenisse, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Poortugaal, Rhoon, Rockanje, Simonshaven, Zuidland, Zwartewaal, Rotterdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den Ijssel, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen, Zoetermeer,

Traditioneel wordt het nationale recht ingedeeld in publiekrecht en privaatrecht. Het privaatrecht regelt de verhoudingen tussen particulieren onderling en het publiekrecht regelt het functioneren van de staat en de rechtsverhoudingen tussen particulieren en de staat op het moment dat de staat gebruik maakt van haar exclusieve bevoegdheden. De Rechtsagenten geven deskundige rechtshulp op zowel het privaatrecht als het publiekrecht. Op onze website ziet u specifieke informatie over onze uiteenlopende rechtsgebieden. Hieronder een vervolg van de plaatsen.

Den Haag, Alphen aan den Rijn, Bleiswijk, Delft, Kijkduin, Leiden, Leidschendam, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, 's Gravendeel, Oud-Alblas, Alblasserdam, Maasdam, Puttershoek, Strijen of Zwijndrecht, Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Waddinxveen, Reeuwijk, Boskoop, Oudewater, Haastrecht, Stolwijk, Gouderak of Driebruggen.

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

De Rechtsagenten werken op het burgerlijke recht en het bestuursrecht. Het burgerlijk recht (ook wel het civiel of privaatrecht genoemd) regelt de rechtsverhoudingen tussen rechtssubjecten, zoals natuurlijke personen en rechtspersonen. Het bestuursrecht of administratief recht regelt de verhoudingen tussen de overheid (de 'administratie') en de burgers. De overheid mag in beginsel alleen beslissingen over burgers of hun eigendommen nemen, wanneer de wet de overheid daartoe legitimeert. Zowel voor problemen op het burgerlijke recht als het bestuursrecht kunt u een eerste consult aangaan.

Indien u na het eerste consult besluit uw zaak verder in onze handen te geven dan kunt u de voortgang van uw dossier bij ons online volgen. Zo kunt u altijd zien waar we mee bezig zijn en wat er al bereikt is. Dus wilt u niet een dure advocaat inschakelen maar toch zeker zijn van goede en volledige rechtsbijstand ? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw situatie te bespreken.