Rechtswinkel Capelle aan den IJssel

Indien u in Capelle aan den IJssel of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Capelle aan den IJssel. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt heeft een mooi appartement gehuurd. Vervolgens heeft hij keurig de eerste periode van zijn verblijf de huur betaald. Hij betaalde ook de borgsom en de commissie aan de makelaar via wie hij het appartement huurde. Het appartement valt wel onder de woningbouwvereniging en van hen hoorde hij dat het appartement helemaal niet verhuurd had mogen worden. Onze cliënt moet tot onvrede binnen een korte periode vertrekken uit het appartement.

Actie:

Wij helpen de cliënt in dit geval met meerdere problemen. Allereerst helpen wij de cliënt met de verdere regeling omtrent een nieuwe woning. De makelaar heeft een verkeerde beslissing genomen en dient een andere woning van dezelfde prijsklasse te vinden. Wanneer dit niet lukt moet de commissie worden terugbetaald. Uiteindelijk dient ook de borgsom te worden terugbetaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Capelle aan den IJssel, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Capelle aan den IJssel ligt aan de Hollandse IJssel en is een stad die continu in ontwikkeling is. Sinds de jaren '60 kent de gemeente veel nieuwe bebouwing en daarmee ook een grote groei. In de stad bevindt zich tevens het kleinste museum van Nederland, het zogenaamde Dief- en duifhuis. Wanneer men een bezoek brengt aan deze stad bestaat de kans dat men bekende nederlanders tegen het lijf loopt. Zo woont voormalig premier Jan Peter Balkenende samen met zijn vrouw in deze Zuid-Hollandse stad. Daarnaast zijn ook acteur Sascha Visser en oud LPF-politicus Joost Eerdmans er te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Capelle aan den IJssel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.