Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtswinkel Rotterdam

Indien u in Rotterdam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rotterdam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte woont nu zes jaar lang in een appartement. De eerste vier jaar van haar verblijf is er niets aan de hand, maar de laatste twee jaar zijn er een aantal problemen. De verhuurder heeft tegen de wand een houten plaat neergezet. Daarachter bevinden zich losschietende dakpannen en lekkages. Cliënte heeft enorm veel last van de lekkages en loop serieus gevaar met de losse dakpannen. Verhuurder zit geen gevaar in de situatie en weigert de problematiek aan te pakken. Wij helpen cliënte hier met het vinden naar een goede oplossing.

Actie:

De verhuurder van het pand heeft de verplichting het pand naar behoren te onderhouden, daar is hier geen sprake van. Verhuurder zal de schade moeten herstellen ten aanzien van de dakpannen en de muur, dit dient gedaan te worden door deskundigen. Wij zullen voor onze cliënte de verhuurder aanschrijven met een eventuele opschorting van de huur totdat de problemen zijn verholpen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rotterdam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten. 

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rotterdam en omstreken.

Rotterdam is het Manhattan van Nederland en staat onder andere bekend om zijn haven, de Euromast en de mooie voetbalclub Feijenoord. Het is ook een zeer diverse stad zowel qua inwoners als bezienswaardigheden. Er wordt verder ook veel aan cultuur en sport gedaan in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rotterdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

 

Wij zijn ook actief in

Capelle aan den IJssel Poortugaal Rhoon Vlaardingen Schiedam Maassluis Krimpen aan den IJssel Hoogvliet
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.