Rechtswinkel Vlaardingen

Indien u in Vlaardingen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Vlaardingen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte heeft een conflict met de buren over een uitbouw. De buren hebben zonder overleg of aankondiging een overkapping aan het huis gebouwd. De overkapping zit ook vast aan de uitbouw van cliënte en dit leverde boorgaten op. Ook is de muur van cliënte wit geverfd door de buren tijdens de bouw van de overkapping.

Actie:

Cliënte wil graag weten of de overkapping onrechtmatig is geplaatst en of deze dus kan worden weggehaald. Wij helpen de cliënte met het vinden van de beste oplossing omtrent de overkapping. Daarnaast zoeken wij ook of de geverfde muur als onrechtmatig kan worden gezien. Zo ja, dan wordt schade en/of herstel gevorderd bij de buren.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Vlaardingen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliente kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Vlaardingen en omstreken.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Vlaardingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.