Rechtswinkel Poortugaal

Indien u in Poortugaal of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Poortugaal. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte huurt een kamer in een klein appartementencomplex. Door problemen bij de bovenburen komt er water onder de vloer terecht bij cliënte en geeft het huis een vieze stank af. De woningbouw heeft lang de tijd gehad de problematiek op te lossen maar uiteindelijk is dit niet gebeurd. Er is wel een poging gedaan door middel van het boren van gaten in verschillende muren, maar dit bracht geen verbetering.

Actie:

Wanneer in zo’n geval de huurder geen oplossing biedt nemen wij de zaak in handen. Het huurgenot van de cliënte is dermate achteruit gegaan dat vermindering van de huursom kan worden geclaimd. Daarnaast is de verhuurder verantwoordelijk voor het herstel en de schade van het pand. Wij helpen cliënte met het vorderen van het herstel en het verhalen van deze schadevergoeding.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Poortugaal, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Poortugaal en omstreken.

Poortugaal is een dorp met 9500 inwoners en bevindt zich in de gemeente Albrandswaard. De stad bezit een metrostation, een TBS kliniek en het Delta Psychiatrisch Centrum.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Poortugaal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.