Rechtswinkel Schiedam

Indien u in Schiedam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Schiedam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënte heeft een conflict met haar werkgever. Cliënte werkt al lang bij de gemeente en heeft tijdens haar werkzaamheden veel meegemaakt, onder andere letsel en een poging tot doodslag. Dit gaat bij cliënte niet in de koude kleren zitten en ze krijgt last van stoornissen. Haar werkgever geeft haar weinig steun en ze krijgt geen kans om te herstellen. De bedrijfsarts geeft ook aan dat de werkgever teveel druk op cliënte uitoefent. Werkgever heeft in een beoordeling aangegeven dat ze waarschijnlijk ontslagen gaat worden.

Actie:

Wij helpen cliënte met het vinden naar een juiste oplossing. Het is niet in het belang van cliënte om in zo’n geval mee te werken aan een ontslag. Wij sturen allereerst een brief naar de werkgever met de mededeling dat de druk die wordt uitgeoefend op cliënte haar herstel in de weg zit. Verder stellen wij de werkgever ook aansprakelijk voor de schade opgelopen tijdens het werk.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Schiedam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Schiedam en omstreken.

Schiedam staat vooral bekend om haar jenever, haar mooie binnenstad en haar windmolens die tot de hoogste van de wereld behoren. Het is voornamelijk een forensenstad, maar de stad ontwikkeld zich steeds meer als toeristentrekpleister met haar historische binnenstad. Er is ook een stedelijk museum te vinden in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Schiedam zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.