Rechtswinkel Maassluis

Indien u in Maassluis of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Maassluis. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

Casus

Cliënt heeft een drone gekocht bij een elektronicazaak. Na een aantal dagen vertoont de drone al gebreken en hij valt vervolgens tijdens het vliegen naar beneden. Na wat onderzoek blijkt de stabilisator kapot. Cliënt heeft de drone teruggebracht. Cliënt zou binnen drie weken iets horen anders krijgt hij zijn geld terug. Na meer dan drie weken hoort cliënt een heel ander verhaal. Hij zou volgens de verkoper ergens tegen aan zijn gevolgen en dus is er sprake van eigen schuld. De verkoper geeft aan geen schadevergoeding te betalen.

Actie:

Wij helpen cliënt met het vinden van een goede oplossing. De bewijslast ligt in eerste instantie bij de verkoper, de drone heeft maar een aantal dagen normaal gefunctioneerd. Cliënt heeft ook een jaar garantie. De drone is niet conform geleverd en de schade dient te worden hersteld. Wanneer er geen reactie komt van de verkoper kan een procedure bij de rechter worden gestart, dit altijd in goed overleg met de cliënt.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Maassluis, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Maassluis en omstreken.

Maassluis, ook wel de Eerste stad aan de Waterweg genoemd, is ontstaan als nederzetting bij een sluis in een zeewering die tussen de Noordzee en Rotterdam werd aangelegd om overstromingen te voorkomen. Verder is in de stad het Nationale Sleepvaartmuseum gevestigd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Maassluis zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.