Rechtswinkel Krimpen aan den IJssel

Indien u in Krimpen aan den IJssel of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Krimpen aan den IJssel. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

De buurman van cliënt heeft een aanbouw gedaan. Door de aanbouw zijn in de achtergevel van cliënt zijn huis een aantal scheuren ontstaan, het heiwerk is waarschijnlijk de oorzaak. Ook in de binnenkant van de slaapkamer zijn een aantal scheuren te zien. Cliënt heeft een bouwkundig rapport laten opstellen met onderzoek naar de scheuren. De aannemer heeft gemeld de schade aan de achtergevel op eigen kosten te herstellen. Cliënt heeft buurman aansprakelijk gesteld voor de kosten van het rapport maar de buurman laat niets van zich horen.

Actie:

Wij helpen cliënt met het vorderen van de kosten voor het rapport. Scheuren zijn ontstaan door de aanbouw en buurman dient de schade voor het rapport te vergoeden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Krimpen aan den IJssel, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Krimpen aan den IJssel vervult op dit moment de rol van slaapstad van Rotterdam er zijn momenteel ook vele nieuwbouwprojecten. Er is ook veel water in en rond om de stad te vinden. Er is verder een streekmuseum te vinden, een recreatiebad en een muziekschool.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Krimpen aan den IJssel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.