Rechtswinkel Rhoon

Indien u in Rhoon of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rhoon. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Een koppel gaat na een periode uit elkaar. Ze hebben samen een kind en cliënt betaalt iedere maand een bepaald bedrag aan alimentatie. Door omstandigheden is het inkomen van onze cliënt drastisch omlaag gegaan, hij kan hierdoor de alimentatie niet meer betalen. Voor de cliënt is dit een zeer vervelende situatie.

Actie:

Het afgesproken bedrag aan alimentatie kan niet meer worden veroorloofd. Wij helpen hier de cliënt met de verlaging van de alimentatieverplichting. De alimentatie is in eerste instantie berekend op basis van het draagkrachtbeginsel. De situatie is nu anders aangezien er niet meer dezelfde draagkracht aanwezig is bij onze cliënt door de inkomstenverlaging. Wij zullen nihil stelling, zo niet verlaging van de alimentatie als doel hebben voor onze cliënt.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rhoon, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de client kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rhoon en omstreken.

Rhoon is een forensendorp gelegen op het eiland Ijsselmonde. Er zijn meerdere bezienswaardigheden te vinden in de stad, waaronder de Hervormde Kerk Rhoon en Kasteel van Rhoon. De stad ligt aan de A15 en er rijdt een metro door de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rhoon zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.