Rechtswinkel Hoogvliet

Indien u in Hoogvliet of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Hoogvliet. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt heeft kort voor de zomer ontslag genomen. Om te helpen met de planning heeft hij op zijn laatste werkdag alle informatie naar zichzelf gemaild om dit vervolgens thuis af te handelen en weer door te sturen. Bij vertrek zou cliënt recht hebben op een bonus. Zijn werkgever wilde de ontslagbrief niet tekenen omdat hij vond dat cliënt geen recht zou hebben op zojuist genoemde bonus. Een aantal jaar geleden is er een PowerPoint geweest waarin de bonus is uitgelegd. Cliënt meent dat zijn werkgever hierna de regeling heeft aangepast zodat hij geen recht meer heeft op de bonus. Werkgever meent ook dat het sturen van informatie naar zichzelf niet rechtmatig is op de laatste werkdag. Cliënt zou fraude hebben gepleegd.

Actie:

Er is geen sprake van fraude. De bonus is al een tijd opeisbaar en dient te worden uitgekeerd aan cliënt. Met alle beschikbare gegevens gaan wij zoek naar de beste oplossing. Wij gaan ervoor zorgen dat de bonus wordt uitgekeerd aan cliënt.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Hoogvliet, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Hoogvliet en omstreken.

Hoogvliet is een deelgemeente van stad Rotterdam. Er bevindt zich in de stad een groot winkelcentrum en het recreatiegebied Arboretum. Er rijden ook maar liefst drie metro's door de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hoogvliet zal worden, zodat u aan ons denkt waneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.